Intago realiseert nieuwe website voor Belgische Vriendenkring Neuengamme

Intago is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met digitaal ondernemerschap. Ze helpen hun klanten om mee te zijn op de digitale snelweg (advies over digitalisering, ontwikkelen van apps en webwinkels,…). In hun dienstverleningspakket zit ook het bouwen van websites.

Uiteraard kost het bouwen van een website bij een bedrijf de nodige eurootjes. Maar Intago begrijpt dat dit voor heel wat verenigingen geen haalbare kaart is. Om die reden hebben zij met hun bedrijf in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de regel dat ze ééns per kwartaal een gratis website maken voor een non-profit organisatie.

In het najaar 2016 werd onze vereniging hiervoor geselecteerd en hebben we dus de eer en het genoegen om samen met een professioneel bedrijf onze nieuwe website uit te bouwen.

Ze deden dit al voor volgende websites

Onze vereniging dankt het bedrijf Intago dan ook voor hun engagement om deze website te realiseren. Een bijzonder woord van dank voor Tom Devos (actief in NCPGR Meensel-Kiezegem ’44 en eigenaar van Intago) omdat hij meteen enthousiast was over onze kandidatuur.